Yavi.nl


Shopify migratie

Als je momenteel een webwinkel hebt op een ander e-commerce platform zoals Magento of WooCommerce, dan kan het overstappen naar Shopify een slimme zet zijn. Shopify is een toonaangevend platform voor e-commerce, met een uitgebreide set tools en functies die specifiek zijn ontworpen om je online winkel te laten groeien en bloeien. Shopify biedt een geïntegreerde oplossing voor alle aspecten van e-commerce, van website-ontwerp tot marketing, verkoop, en betalingsverwerking.

Het goede nieuws is dat het migreren van jouw bestaande webwinkel naar Shopify heel eenvoudig kan zijn. Met de Shopify Migratie service kunnen we alle belangrijke gegevens van je oude webwinkel (zoals producten, klanten, bestellingen, enz.) veilig en efficiënt overzetten naar Shopify. We zorgen ervoor dat alle belangrijke functies en gegevens van je oude webwinkel worden behouden, terwijl we tegelijkertijd profiteren van de geavanceerde functies en mogelijkheden van Shopify.

Een van de grootste voordelen van het migreren naar Shopify is dat het platform uitstekende SEO-functionaliteit biedt. Shopify heeft een ingebouwde SEO-optimalisatie, waarmee je gemakkelijk de vindbaarheid van je webwinkel kunt verbeteren. Shopify heeft ook tal van apps en tools die speciaal zijn ontworpen om je te helpen bij het optimaliseren van je webwinkel voor zoekmachines.

Het migreren van je webwinkel naar Shopify biedt dus vele voordelen, van geavanceerde e-commerce functies en betalingsverwerking, tot uitstekende SEO-mogelijkheden. Als je op zoek bent naar een partner om je te helpen bij het migreren van jouw webwinkel naar Shopify, neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in het migreren van e-commerce webwinkels en kunnen je helpen om een soepele en succesvolle overgang naar Shopify te realiseren.

Shopify webshops - Shopify plus - Shopify migratie


De prijs van jouw webshop wordt beïnvloed door drie factoren: wensen, budget en de deadline.
Afhankelijk van deze factoren valt jouw website in een van de volgende categorieën.

ENHANCED

Prijsindicatie: €10k–20k
Tijdsindicatie: 1 -3 maanden

Meest geschikt voor webshops die minder dan 1 miljoen per jaar genereren.
Wij richten ons volledig op Shopify en kennen de relevante metrics om de premium thema's van Shopify optimaal te benutten. We maken alle mogelijkheden van het platform toegankelijk zonder overbodige functionaliteiten en technische complexiteit toe te voegen.

Zelfs voor snelgroeiende bedrijven moedigen we een no-code benadering van ontwikkeling aan. Hierdoor kun je je concentreren op wat jou uniek maakt en waar je goed in bent. Naarmate je bekender wordt en meer gegevens verzamelt, kunnen we aanpassingen en aangepaste componenten ontwikkelen, terwijl we de technische complexiteit minimaliseren om flexibel te blijven en snel bij te sturen.

PREMIUM

Budgetbereik: €20k–250k
Tijdsindicatie: 3 - 6 maanden

Meest geschikt voor webshops die meer dan 1 miljoen per jaar genereren.
In plaats van te focussen op een lijst met wensen, kijken we eerst naar de doelstellingen van jouw bedrijf. Vaak blijkt dat een uitgebreide lijst met functionaliteiten uiteindelijk niet allemaal nodig zijn.

Onze kracht ligt in het omzetten van jouw doelstellingen naar de benodigde tools. We vertalen complexe code naar eenvoudig aanpasbare modules die gemakkelijk te gebruiken zijn. We brengen jouw verhaal naar voren en laten jouw website stralen met prachtige content. Met een low-code aanpak en high-end design creëren we flexibele componenten die veelzijdig inzetbaar zijn. Zonder technische kennis kun je eenvoudig nieuwe pagina's maken en het nieuwste assortiment snel toevoegen.


Onze ideale opdrachtgever voldoet aan de volgende criteria:

-Genereert jaarlijks een omzet van minimaal €0,5 miljoen.
-Beschikt over volwassen tools op het gebied van ERP, PIM en fulfilment.
-Heeft ervaring met online commerce.
-Heeft de limieten bereikt met het huidige bureau of Shopify thema.
-Heeft een budget tussen €20.000 en €250.000 beschikbaar voor een nieuwe webshop.
-Streeft naar de ambitie om de omzet minimaal te verdubbelen.
I-s op zoek naar een Shopify partner voor een langdurige samenwerking.

E -commerce Shopify Groningen / Noord Nederland.

Kvk 020.70.677 - Tel 050-2111747 - info@yavi.nl