Yavi.nl


Shopify plus

Shopify Plus is de geavanceerde versie van Shopify, speciaal ontworpen voor grote ondernemingen die behoefte hebben aan meer mogelijkheden en functies dan de standaard versie kan bieden. Met Shopify Plus kunnen bedrijven hun online winkel opschalen en aanpassen aan hun specifieke behoeften, terwijl ze toch kunnen profiteren van het gebruiksgemak en de flexibiliteit van Shopify.

Een van de belangrijkste voordelen van Shopify Plus is de mogelijkheid om aan te passen en uit te breiden. Met de uitgebreide API's en andere ontwikkelaarstools kunnen bedrijven hun online winkel aanpassen en integreren met andere systemen en software die ze al gebruiken. Dit biedt een enorm scala aan mogelijkheden om de functionaliteit van de online winkel uit te breiden en te verbeteren.

Daarnaast biedt Shopify Plus uitgebreide ondersteuning en begeleiding, zodat bedrijven altijd kunnen rekenen op professionele hulp en expertise. Het toegewijde team van Shopify Plus-experts helpt bedrijven bij het implementeren van nieuwe functies, het oplossen van problemen en het optimaliseren van hun online winkel om zo de beste resultaten te behalen.

Shopify Plus is ook zeer schaalbaar, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden aangepast en uitgebreid naarmate de behoeften van het bedrijf groeien. Met de mogelijkheid om op te schalen naar meer dan 10.000 bestellingen per minuut en de mogelijkheid om meerdere online winkels te beheren, biedt Shopify Plus bedrijven de flexibiliteit die ze nodig hebben om te groeien en te blijven evolueren.

Shopify Plus biedt ook geavanceerde beveiligingsfuncties om de online winkel te beschermen tegen cyberaanvallen en gegevensverlies. Met SSL-certificaten en een beveiligde infrastructuur biedt Shopify Plus bedrijven de gemoedsrust dat hun klantgegevens en betalingsinformatie veilig en beschermd zijn.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtig e-commerce platform dat kan voldoen aan hun specifieke behoeften en groeidoelstellingen, is Shopify Plus de ideale oplossing. Met de flexibiliteit, schaalbaarheid en geavanceerde functies van Shopify Plus kunnen bedrijven hun online winkel opschalen en hun groeidoelstellingen realiseren.

Als erkend Shopify Plus-partner heeft Yavi de expertise en ervaring om bedrijven te helpen bij het bouwen en optimaliseren van hun online winkel met behulp van het Shopify Plus-platform. We bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf, en zorgen voor een naadloze integratie met andere systemen en software die ze al gebruiken.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het opzetten van een krachtige en schaalbare online winkel met behulp van Shopify Plus. Samen maken we van jouw online business een groot succes.

Shopify webshops - Shopify plus - Shopify migratie


De prijs van jouw webshop wordt beïnvloed door drie factoren: wensen, budget en de deadline.
Afhankelijk van deze factoren valt jouw website in een van de volgende categorieën.

ENHANCED

Prijsindicatie: €10k–20k
Tijdsindicatie: 1 -3 maanden

Meest geschikt voor webshops die minder dan 1 miljoen per jaar genereren.
Wij richten ons volledig op Shopify en kennen de relevante metrics om de premium thema's van Shopify optimaal te benutten. We maken alle mogelijkheden van het platform toegankelijk zonder overbodige functionaliteiten en technische complexiteit toe te voegen.

Zelfs voor snelgroeiende bedrijven moedigen we een no-code benadering van ontwikkeling aan. Hierdoor kun je je concentreren op wat jou uniek maakt en waar je goed in bent. Naarmate je bekender wordt en meer gegevens verzamelt, kunnen we aanpassingen en aangepaste componenten ontwikkelen, terwijl we de technische complexiteit minimaliseren om flexibel te blijven en snel bij te sturen.

PREMIUM

Budgetbereik: €20k–250k
Tijdsindicatie: 3 - 6 maanden

Meest geschikt voor webshops die meer dan 1 miljoen per jaar genereren.
In plaats van te focussen op een lijst met wensen, kijken we eerst naar de doelstellingen van jouw bedrijf. Vaak blijkt dat een uitgebreide lijst met functionaliteiten uiteindelijk niet allemaal nodig zijn.

Onze kracht ligt in het omzetten van jouw doelstellingen naar de benodigde tools. We vertalen complexe code naar eenvoudig aanpasbare modules die gemakkelijk te gebruiken zijn. We brengen jouw verhaal naar voren en laten jouw website stralen met prachtige content. Met een low-code aanpak en high-end design creëren we flexibele componenten die veelzijdig inzetbaar zijn. Zonder technische kennis kun je eenvoudig nieuwe pagina's maken en het nieuwste assortiment snel toevoegen.


Onze ideale opdrachtgever voldoet aan de volgende criteria:

-Genereert jaarlijks een omzet van minimaal €0,5 miljoen.
-Beschikt over volwassen tools op het gebied van ERP, PIM en fulfilment.
-Heeft ervaring met online commerce.
-Heeft de limieten bereikt met het huidige bureau of Shopify thema.
-Heeft een budget tussen €20.000 en €250.000 beschikbaar voor een nieuwe webshop.
-Streeft naar de ambitie om de omzet minimaal te verdubbelen.
I-s op zoek naar een Shopify partner voor een langdurige samenwerking.

E -commerce Shopify Groningen / Noord Nederland.

Kvk 020.70.677 - Tel 050-2111747 - info@yavi.nl