Yavi.nl


Shopify webshops

Welkom bij Yavi, dé specialist op het gebied van het bouwen van Shopify winkels. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, wij bieden maatwerkoplossingen voor elke behoefte. Bij Yavi geloven we in de kracht van e-commerce en daarom streven we ernaar om jouw Shopify winkel naar een hoger niveau te tillen.

Ons team van ervaren ontwikkelaars en ontwerpers zet jouw ideeën om in een succesvolle online winkel. We gebruiken daarbij de nieuwste technologieën en volgen de laatste trends in e-commerce design en ontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat jouw Shopify webshop niet alleen mooi is, maar ook goed werkt en klanten aantrekt.

Bij Yavi staat de klant altijd centraal. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw Shopify winkel perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep. Of je nu een minimalistische look wilt of een opvallend design, wij maken het voor je mogelijk.

Onze expertise gaat verder dan alleen het bouwen van Shopify winkels. We bieden ook ondersteuning bij het opzetten van je online marketingstrategie, het integreren van betaalmethoden en het beheren van je producten en voorraad. Zo kun jij je volledig concentreren op het runnen van je business terwijl wij je online winkel opzetten en onderhouden.

Bij Yavi begrijpen we dat elke ondernemer uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu een kleine start-up bent of een groot bedrijf met een uitgebreid productassortiment, wij hebben de expertise en ervaring om jouw online business tot een succes te maken.

Als je met ons samenwerkt, kun je rekenen op professionele service en ondersteuning van ons toegewijde team. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat jouw Shopify webshop snel online gaat en voldoet aan alle vereisten.

Als je kiest voor Yavi, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn gepassioneerd over wat we doen en streven altijd naar de hoogste standaarden. Laat ons je helpen om jouw droom van een succesvolle online business waar te maken.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het bouwen van jouw Shopify winkel. Samen maken we van jouw online business een groot succes.

Shopify webshops - Shopify plus - Shopify migratie


De prijs van jouw webshop wordt beïnvloed door drie factoren: wensen, budget en de deadline.
Afhankelijk van deze factoren valt jouw website in een van de volgende categorieën.

ENHANCED

Prijsindicatie: €10k–20k
Tijdsindicatie: 1 -3 maanden

Meest geschikt voor webshops die minder dan 1 miljoen per jaar genereren.
Wij richten ons volledig op Shopify en kennen de relevante metrics om de premium thema's van Shopify optimaal te benutten. We maken alle mogelijkheden van het platform toegankelijk zonder overbodige functionaliteiten en technische complexiteit toe te voegen.

Zelfs voor snelgroeiende bedrijven moedigen we een no-code benadering van ontwikkeling aan. Hierdoor kun je je concentreren op wat jou uniek maakt en waar je goed in bent. Naarmate je bekender wordt en meer gegevens verzamelt, kunnen we aanpassingen en aangepaste componenten ontwikkelen, terwijl we de technische complexiteit minimaliseren om flexibel te blijven en snel bij te sturen.

PREMIUM

Budgetbereik: €20k–250k
Tijdsindicatie: 3 - 6 maanden

Meest geschikt voor webshops die meer dan 1 miljoen per jaar genereren.
In plaats van te focussen op een lijst met wensen, kijken we eerst naar de doelstellingen van jouw bedrijf. Vaak blijkt dat een uitgebreide lijst met functionaliteiten uiteindelijk niet allemaal nodig zijn.

Onze kracht ligt in het omzetten van jouw doelstellingen naar de benodigde tools. We vertalen complexe code naar eenvoudig aanpasbare modules die gemakkelijk te gebruiken zijn. We brengen jouw verhaal naar voren en laten jouw website stralen met prachtige content. Met een low-code aanpak en high-end design creëren we flexibele componenten die veelzijdig inzetbaar zijn. Zonder technische kennis kun je eenvoudig nieuwe pagina's maken en het nieuwste assortiment snel toevoegen.


Onze ideale opdrachtgever voldoet aan de volgende criteria:

-Genereert jaarlijks een omzet van minimaal €0,5 miljoen.
-Beschikt over volwassen tools op het gebied van ERP, PIM en fulfilment.
-Heeft ervaring met online commerce.
-Heeft de limieten bereikt met het huidige bureau of Shopify thema.
-Heeft een budget tussen €20.000 en €250.000 beschikbaar voor een nieuwe webshop.
-Streeft naar de ambitie om de omzet minimaal te verdubbelen.
I-s op zoek naar een Shopify partner voor een langdurige samenwerking.

E -commerce Shopify Groningen / Noord Nederland.

Kvk 020.70.677 - Tel 050-2111747 - info@yavi.nl